mandag den 21. maj 2012

Marvels "The Avengers"

Anmeldelse af Marvels "The Avengers" skrevet af Vicki Kragh Pedersen. 
Jeg har da hørt om Iron Man og Hulk, men jeg har aldrig set filmene om dem eller læst tegneserierne. Det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg primært tog ind og så ”Avengers” pga. Robert Downey Jr. og hans fantastisk flotte ydre.

Så jeg tog i biografen for at se en actionfilm med pæne mænd. Og jeg må sige, at filmen i den grad levede op til mine forventninger – og mere til! For udover action og (meget) pæne mænd, var den også meget underholdende. Måske endda FOR underholdende. For selvom folk i salen grinede gang på gang, som var de ved at falde på halen, så blev det på et enkelt tidspunkt lidt for meget af det gode. For når der ikke er pause imellem de sjove, uventede punchlines og du nærmest aldrig får lov til at holde pause i dit grin, så bliver det på en måde lidt for søgt. Men det er også en af filmens eneste faldgruber.

Stjernespækket komedie med pæne mænd med overnaturlige superkræfter og action fra start til slut. Marvels ”The Avengers” er et MUST-SEE – også for os damer, der aldrig har læst en tegneserie.

Se den før din studiekammerat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar